7-8-9 juli 2022

Nyheter

3 000 biljetter släpps den 1 december

21 nov 2021

Nu avslöjar festivalgeneralen Per Ottosson att det släpps festivalbiljetter den 1 december.

– Det är premiär för att släppa biljetter så här tidigt, men vi har alltid haft förfrågningar på att köpa biljetter som julklapp, så nu var det dags tyckte vi, förklarar han.

Antalet tredagarsbiljetter som släpps i början av december är begränsat till 3.000 stycken.

– Vi har ju inte spikat programmet till 100 procent och långt ifrån alla artister är släppta så vi tyckte det var ett lagom antal, säger festivalgeneralen som påpekar att det som vanligt är prisvärda biljetter.

– Det är fler artister klara men vi får inte släppa dem än och vi bestämmer inte det själva. Det styrs av bokningsbolag och agenter, säger Ottosson.

– Tänk på att biljetterna kan ta slut. 2018 var det många som skrattade när vi varnade för lapp på luckan. Det var inte lika roligt när det blev slutsålt och många trogna festivalbesökare fick tyvärr ingen biljett vilket var tråkigt, berättar Ottosson.

Kan man gissa på att nästa års festival också kan bli slutsåld? Ett starkt startfält utlovas och med tanke på att arrangörerna har sagt att det är sista festivalen så blir det nog ett rejält sug efter biljetter. Vill du ha en biljett gäller att sitta med fingret på knappen den 1 december kl. 10.00...

Dela nyheten

Visa alla nyheter