7-8-9 juli 2022

Nyheter

Nästan två miljoner till föreningarna

1 sep 2022

Nu summerar vi Törebodafestivalen 2022 och det visar sig att föreningarna som varit med och jobbat får dela på nästan två miljoner kronor. Det betyder att vi på våra åtta festivaler i Töreboda betalat ut drygt 10 miljoner kronor till föreningslivet.

– Vi har haft ett fantastiskt samarbete och det känns bra att kunna göra detta för föreningslivet, säger festivalgeneralen Per Ottosson.

Totalt var det 44 föreningar som var med och hjälpte till innan, under och efter denna festivalen. Totalt la de ner 14 143 timmar.

– I och med att sponsorfesten/efterfesten är avklarad och föreningarna har fått sina pengar kan vi landa i det här nu. Det känns som om det avslutar Törebodafestivalen, menar Per Ottosson.

Föreningen Töreboda 2000 lever dock fortfarande och nu är det snart läge att känna sig för vad framtiden har att bjuda på.

– Förhoppningsvis kommer suget att arrangera något tillbaka om ett tag, men vi behöver nog ladda batterierna ett tag rejält innan det blir något nytt, mindre, projekt, säger festivalgeneralen.

Dela nyheten

Visa alla nyheter