7-8-9 juli 2022

Artister

Noice

Nästa festival ser ett kärt återseende. Gamla tonårsidolerna Noice kommer tillbaka och får vi gissa på en upprepning av succén från förra gången? Gruppen stod för ett oerhört starkt framträdande som lockade storpublik. Helt klart är att fansen fortfarande gillar Noice och de odödliga låtarna ”En kväll i tunnelbanan” och ”Du lever bara en gång”.

– Senaste festivalen var första gången någonsin som jag fick gå upp på scenen och pausa ett framträdande. Stora delar av publiken inte fick plats. Det var ett rejält tryck inför konserten. En arrangörsmiss gjorde att vi hade en flaskhals som var svår att passera till publikplats. Nästa år lär vi se till att alla fans kommer fram i tid tills Noice drar igång sin hitkavalkad, säger festivalegeneralen Per Ottosson.

Just nu är Noice hetare än nånsin. Den 11 november, hade "Noice Rockmusikalen" premiär på Lilla Cirkus i Stockholm. Något som fått stor uppmärksamhet. Det är en av svensk musikhistorias starkaste berättelser.

Förra året kom bandets grundare Peo Thyrén ut med sin hyllade självbiografi ”Från Noice till nu : du lever bara en gång”. Där nämner han även incidienten med mannen i dom gula badbyxorna som kom upp på scenen i Töreboda...

Noice på äntrar scenen i Töreboda sent på torsdagskvällen den 7 juli 2022.

Dela artisten

Mer om artisten

Lyssna på Spotify