7-8-9 juli 2022

Artister

Miss Li

Nu kan gänget bakom Törebodafestivalen presentera nästa artist till 7-8-9 juli 2022.

– Miss Li är en av de mest önskade artisterna och vi är givetvis otroligt glada över att kunna presentera henne som klar headline för den sista festivalen, säger festivalgeneral Per Ottosson.

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av Sveriges mest folkkära artister. Hon har bland annat belönats med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och tillskrivits titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist.

Efter att pandemiåret 2020 slog undan benen för allt vad livemusik heter klev Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – in i studion och arbetade flitigt både med eget material och låtar till världsartister. Nu presenterar Miss Li albumet ”Underbart i all misär” med fem helt nya spår. Ett album sprunget ur Miss Lis resa av självrannsakan och terapi. För mitt i misären finns även det underbara. På plattan finns även de framgångsrika singlarna ”Komplicerad”, ”Starkare”, ”Terapi”, ”Förlåt” och ”Instruktionsboken” som gemensamt streamats över 100 miljoner gånger.

Med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna, hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och slutsålda turnéer är det svårt att hålla sig borta från vägarna. Nu förlängs sommarturnén 2021 till 2022 och ett av sommarens stopp blir på torget i Töreboda.

Dela artisten

Mer om artisten

Lyssna på Spotify