7-8-9 juli 2022

Artister

ELO Tribute

– Tidigare i våras besökte jag Karlstad för att se ett tribute-band till ett av mina absoluta favoritband – Electric Light Orchestra. Det var oerhört bra, säger Per Ottosson.

Showen har producerats av Erik Rynefors som också ligger bakom Night of Queen. För de som älskar ELO är detta ett helt fantastiskt inslag i festivalen.

– När jag i februari 2021 presenterade mina planer på en storslagen hyllning till ELO var Otto bestämd och sa "Du sätter inte upp ELO Tribute Show” utan att den kommer till Törebodafestivalen 2022, berättar Erik Rynefors.

Det handlar om en i Sverige unik storslagen hyllning till giganten Jeff Lynne & Electric Light Orchestra. Showen med 19 musiker/sångare på scenen skall vara allt annat än ”Less Is More” 15 låtar ”sound alike” under 60 minuter i högt tempo med en spektakulär visuell upplevelse

– De spelar sent på fredagskvällen på södra scenen och musikaliskt låter det klockrent. Erik Rynefors har också gått ”All In” för att skapa en ljussättningen som är ”Light alike” ELO och vi kan helt klart förvänta oss något som är ovanligt bra, menar Per Ottosson som även konstaterar att det närmar sig festivaldags:

– Det blir otroligt mycket bra musik och upplevelser under de här tre dagarna och nu är vi snart där...

TEASER: https://elotributeshow.se/ljud-film-bild/

Dela artisten