Förfesten flyttar fram biljettsläppet

Tanken var att biljetterna till sommaren Förfest i gästhamnen skulle släppas den 1 april. Nu väljer man att flytta fram biljettsläppet en månad till den 1 maj.– Då har vi förhoppningsvis en bättre bild av hur det ser ut med restriktionerna runt Corona-viruset. Vi håller tummarna för att vi kan köra i sommar, säger Per Ottosson.När beskedet om att arrangemang med större folksamlingar inte får förekomma den närmaste tiden blev en mängd event inställda över hela landet. 

Osäkerheten drabbar också Förfesten men PerOttosson är optimistisk.– Vi har valt att flytta fram förköpen av biljetter till den 1 maj och hoppas på att situationen ska ha förbättrats. Dock är det ju Folkhälsomyndigheten som avgör vad som händer och vi får helt enkelt avvakta och se. Vi får rätta oss efter de rekommendationer som kommer. Är det tillåtet att arrangera i juli kommer vi att ladda stenhårt, menar han.

Om allt går som det ska släpps alltså biljetternaden 1 maj och det blir till kanonlåga priser, menar Ottosson.– Det rabatterade priset kommer att gälla under hela maj och vi är stolta över att kunna sälja två-dagarsbiljetterna för 400 kronor, och ännu billigare till ungdomarna, påpekar han.