Klart för ny Törebodafestival 2021!

Vi har glädjen att släppa nyheten – det blir en ny jättefestival i Töreboda 2021. Den 8-9-10 juli är det dags.
 – Vi i styrelsen tog beslutet att vi kör en ny festival – den åttonde i ordningen – och det känns verkligen häftigt och mycket stimulerande, säger festivalgeneralen Per Ottosson.

Förra festivalen 2018 lockade närmare 55.000 besökare till Töreboda under tre härliga dagar. Världsbandet Pet Shop Boys blev en stor succé tillsammans med många av Sveriges största artister, bland annat Lars Winnerbäck och Icona Pop.

 – Våra besökare har förståeligt nog stora förväntningar på kommande festival då vi naturligtvis satsar på att behålla ställningarna som en Sveriges största festivaler alla kategorier, menar Per Ottosson.

Att det blir festival 2021 innebär också en traditionell förfest i Töreboda Gästhamn nästa sommar.
 – Den 3-4 juli är det dags och jag har faktiskt några spännande artister bokade redan, avslöjar Per ”Otto” Ottosson.

Törebodafestivalen arrangerades första gången som en milleniumfest år 2000. Sen dess har festivalen arrangerats var tredje år och 2021 blir det åttonde gången. Förra gången, 2018, besöktes festivalen av närmare 55.000 personer. Därmed är den Sveriges största familjefestival.