ROLANDZ klara som nästa artist

ROLANDZ med Robert Gustafsson i spetsen är klara för Törebodafestivalen 2018! Nu kan vi bocka av nästa artist till kommande Törebodafestival den 5-6-7 juli 2018. Dansbandet ROLANDZ, som är så mycket mer än bara ett dansband, kommer att förgylla festivalbesökarnas tillvaro.Bandledaren och tillika sångaren Roland Järverup, mer känd som ”Sveriges roligaste man” – Robert Gustafsson, rapporteras vara på hugget inför uppträdandet i sina gamla hemtrakter.Festivalgeneralen Per Ottosson har försökt få hit Skövdesonen Robert sen första festivalen. Nu lyckades det äntligen, även om det blev i form av dansbandssångare…Det ska dock sägas först som sist. Det blir lite mer än dansband från Robert Gustafsson. Han kommer även att uppträda med en rad av sina ”gubbar” – inte minst Tony Richardsson, en kille som inte är bitter...ROLANDZ medverkar även i årets upplaga av Melodifestivalen i Örnsköldsvik den 24 februari 2018 med låten "Fuldans". Musiken är skriven av Fredrik Kempe och David Kreuger samt text skriven av Robert Gustafsson och Regina Hedman.